Ани Салич даде нов шанс на Бранко (Вижте тук)

Ани Салич даде нов шанс на Бранко (Вижте тук)
1 (20%) 1 vote

Ани Салич се събра с бившия си мъж в Рударци

Пандемията от коронавирус е събрала разпадналото се семейство на Ани Салич и бившият й мъж Бранко. Неочакваният обрат настъпил в отношенията им 3 години след развода им. Заради извънредната ситуация в страната 61-годишният сърбин се преместил да живее на чист въздух сред природата в къщата им в пернишкото село Рударци.

След раздялата им имението остана за тв водещата и двете им деца Хана и Лазар. Миналата есен Бранко бе част от екипа на аграрното риалити „Фермата“, но в този сезон нямал ангажименти към продукцията.

Бягство от големия град

Заради заразата от Ковид-19 в столицата, сърбинът избягал от големия град и се пренесъл в селското имение в Рударци. Съседи на телевизионерите разкриха, че Ани, Бранко и двете им деца, които учели дистанционно, отново живеели като едно семейство.

Тежък момент

В средата на октомври починала майката на Бранко на 86-годишна възраст. Смазан от мъка, сърбинът публикува нейна снимка в социалните мрежи, а под нея заваляха съболезнования. Именно в този тежък за него момент той усетил подкрепата на Ани, която била в прекрасни отношения със своята свекърва и страдала не по-малко от него.

Първи съпруг

Преди да се омъжи за сръбския си съпруг Бранко Салич, една от най-популярните водещи у нас, е имала друг съпруг. Когато правила първите си стъпки в телевизията, тя се представяла с фамилията Златанова, помнят паметливи нейни колеги.

По онова време Ани била само на 26 години и се трудела като  репортерка и водеща на собствено публицистично предаване „В сърцето на София“ по Нова телевизия. Единственото, което се знаело за първия й мъж било, че е строителен предприемач.

Бракът им обаче бил съвсем кратък, тъй като Ани мечтаела за телевизионна кариера, а не на домакиня вкъщи. Именно работата я събрала с нейния съпруг номер 2 Бранко, който бил технически директор на телевизията.

Моминска фамилия

След развода с Бранко, Ани побърза да върне моминската си фамилия Валеова, но ръководството на Нова телевизия забранило на новинарката да се представя с друго име, освен с това, с което е известна.

Фамилията Салич било като нейна запазена марка и зрителите така я познавали, аргументирали се шефовете й. Неведнъж Ани откровено е признавала, че не помни точната дата на тяхната сватба, а Бранко често се сърдел, че жена му не знае кога са се оженили.

Неотдавна тв продуцентът сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си, а той все още е наранен от развода, иницииран от новинарката. Краят на брака им съвпадна с фалита на Бранко, който бил убеден, че звездата на Нова телевизия го е изоставила заради финансовите му неудачи.

След раздялата сърбинът остави на Ани и двете им деца апартамента в София, както и къщата в Рударци, а самият той известно време живееше на квартира, пише „Уикенд“.

Близки до разпадналото се семейство Салич твърдят, че Бранко изживял много емоционално развода. Семейните драми поболяха бившия мъж на Ани. В края на октомври 2017-та година той бе изписан от болница в Благоевград, където го приеха по спешност. Причина за хоспитализацията му станал възпален гастрит, а откакто жена му го напуснала, лежал общо три пъти в клиника.

Сърбинът получил стомашните проблеми, защото се хранел само по веднъж на ден. Бранко загубил апетит заради драматичната раздяла с Ани. Освен това телевизионерът живеел сам и нямало кой да му готви и домакинства. Бранко влизал още два пъти в болница с различни диагнози, които се обостряли заради силния стрес, който изживявал.

Ани Салич се събра с бившия си мъж сн. hotarena.net

Ани Салич се събра с бившия си мъж сн. hotarena.net

Депресията от раздялата го състарила и разболяла, но му повлияла и психически. Той се затворил в себе си, намалил контактите си и дори ограничил снимките си в социалните мрежи. Сега някога щастливото семейство отново си дава шанс, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар