Корнелия Нинова проговори за битката си с коронавируса

Корнелия Нинова проговори за битката си с коронавируса
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова проговори за битката си с коварния коронавирус

В ефира на БНТ, Корнелия Нинова разкри подробности за битката си с коронавируса. Тя сподели, че лекарите и сестрите са много организирани и всеотдайни в работата си, но вече са много изморении са на предела на силите си.

Лидерът на БСП разказа за престоя си във ВМА. Нинова сподели, че първите дни е било доста тежко.

„Всеки понася болестта различно, при мен беше по трудния начин. Четири дни лежах във ВМА, но поисках по-рано да ме изпишат. Разговаряхме с лекарите и стигнахме до компромис. Просто се почувствах по-добре“, споделя социалистката.
Тя допълни, че дни преди да я приемат в болницата, тестът й бил отрицателен.

„Имах треска, температура и просто се задуших, имах чувството, че спрях да дишам“, разказва Нинова. Тя допълва, че е преживяла всички други съпътстващи тази болест неприятности – главоболие, болки в корема и болки в цялото тяло.

Социалистката добави, че при нея заразата се е проявила със странични симптоми – конюнктивит, отслабване на слуха, бодежи в ръцете.
Тя е категорична, че ще стана доброволец и ще влезе в болница с ковид-отделение без никакво съмнение.

„Категорично, ще стана санитарка в столична болница за време, колкото е необходимо. Това е вътрешна потребност, човещина. Реших го още на втория ден, като влязох в болница“, споделя Корнелия Нинова, цитирана от Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар