Наргиле барът на Фики Стораро затвори (Подробности)

Гласувайте за статията

Фики Стораро фалира

Наргиле барът на Фики май е фалирал. Заведението не работи от няколко месеца, като на вратата виси табела „в ремонт“, но вътре не се забелязват майстори, показа проверка на „Уикенд“. Барът на бул. „Христо Ботев“ е с пуснати кепенци от март месец и няма изгледи скоро да заработи пак.

Заведението бе глобено преди малко повече от година от Районната здравна инспекция за системно нарушаване на закона, забраняващ на непълнолетни да се възползват от ориенталската наслада. След това дойде коронавирусът, който тотално „уби“ бизнеса на Стораро.

„От много време е затворено, последно работеха  в началото на март. Сложиха табела, че го ремонтират, но никой не е виждал нито да влизат майстори, нито мебели да внасят, нищо. Май няма да го отворят повече“, коментира продавачка от съседен магазин, пише „Уикенд“.

Тони и Фики отвориха наргиле  бара преди повече от три години. Музикалното семейство направи пищно парти с богати трапези с баклава и локум за откриването, като заведението се радваше на голям интерес от страна на учениците от съседното училище.

Тони редовно се оплаква, че реализирането на заведенията му, има и сладкарница в кв. „Княжево“, се е оказало трудно. Стораро през 5-6 месеца обикалял за разрешителни от Здравната инспекция, за вода, разрешително от общината, за да има маси навън и още какво ли не.

„Наистина е страшна бюрокрацията“, оплаква се Тони, който май не успя да си възвърне инвестицията. Стораро-старши винаги е мислел за бъдещето си, както и за жените в семейството, които стоят без работа. Той искаше да има печеливш бизнес, когато слезе от сцената, но начинанията му не потръгват.

Сладкарница

Сладкарницата на Тони се стопанисва от жена му Валя, но и там не се наблюдава наплив от хора, а сладкишите, които се предлагат, определено не са от най-добрите в столицата. Фики и баща му не се ядосвали за начинанието, което не довело до финансови постъпления. Двамата изпълнители имали широки пръсти и махнали с ръка на загубата от няколко хиляди лева.

Наргиле барът на Фики Стораро фалира сн. Инстаграм

Наргиле барът на Фики Стораро фалира сн. Инстаграм

„Поне сме пробвали. Не съжалявам, в началото вървеше. Човек не трябва да се ядосва за пари, те се изкарват, важното е да сме здрави. Цялото семейство не ни мързи да работим, ще изкараме за друг бизнес“, коментирал българският Василис Карас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар