Деси Добрева събира любимите си рецепти от цял свят в готварска книга

Певицата с ангелски глас Деси Добрева пише кулинарна книга. За новото си начинание се похвали самата тя. "От много отдавна готвя, но тази година заради затварянето през пролетта имах възможността да експериментирам много вкъщи", разкри бившата беквокалистка на Слави Трифонов.

Любими рецепти

Деси разкрива, че това са едни от най-любимите й рецепти, събирани от цял свят, а кулинарният свят не й е далечен. Признава, че готвенето вкъщи е изключително забавно, защото около нея се навърта и 9 годишната й дъщеря Алина. "Аз преиначавам всяка рецепта по мой си начин - малко по-здравословно, защото си имам някакво виждане за начина, по който живея аз и моето семейство. Дори и най-тежките, мазни и сложни ястия при мен не са чак толкова мазни и сложни", добавя Деси.

Предизвикателство

Къдрокосата изпълнителка не разкрива на какъв етап е стигнала с книгата, но много вероятно е тя да излезе през идната 2021-ва година. Това е поредното предизвикателство, което Добрева отправя към самата себе си. Тя неведнъж досега е споделяла, че обича да се предизвиква и да излиза от зоната си на комфорт, пише "България Днес".

Задръжки

"Буквално живея за мига. Живея в настоящето, в момента "на сега". Обичам да предизвиквам и сама себе си. Аз съм търсещ човек. Човек трябва да е свободен в мисленето си да не страда от задръжки", категорична е Деси в свое интервю. Едно от последните й предизвикателства е да направи авторски спектакъл "Лудо младо", с който успя да напълни зала 1 на НДК преди две години. За мащабния проект Деси работи повече от една година, в която са направени над 400 часа звукозапис. [caption id="attachment_650155" align="aligncenter" width="300"]Деси Добрева изненадва феновете си с кулинарна книга сн. hotarena.net Деси Добрева изненадва феновете си с кулинарна книга сн. hotarena.net[/caption] В магическото шоу взеха участие трупата на Нешка Робева, Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, брас бендът на Мишо Йосифов, народен хор и духов оркестър. По думите й това е концертът, в който се чувства напълно себе си, предават от hotarena.net.