Официално е! Меган Фокс се развежда

Гласувайте за статията

Меган Фокс се развежда, актрисата подаде документи за край на брака си.

Меган Фокс се развежда. Актрисата неочаквано обяви, че слага край на брака си и подаде документи за развод с Браян Остин Грийн.

Двойката е разделена от шест месеца, а причините са неизвестни. Но една от най-забележителните жени в Холивуд, поиска да се разведе със съпруга си окончателно.

Грийн и Фокс се разделиха през май, когато Меган остави и трите деца на Браян, за да се премести при новото си гадже. Изненадващо, актрисата бе тази, която заряза семейството си и децата си, за да започне връзка с музиканта Мейсън Джен Кели. Скоро след това тя заяви, че Мейсън е нейната сродна душа и такава любов се изживява само веднъж в живота.

След раздялата им Браян не е коментирал развода им, нито пък е казвал, че жена му иска да сложи край на брака им. Дори за актьора това бе временна ситуация, която нямаше риск да доведе до сложни отношения между тях. Но след раздялата Меган постоянно пуска снимки и видеа с новото си гадже. Дори преди няколко дни се появи с новото си гадже на Американските музикални награди. Брайън пък се показа в публичното пространство с две – три момичета, но всеки път отричаше да има някоя по-сериозна връзка. Или да е интимен с някое от момичетата.

Брайън и Меган се венчаха преди няколко години. Те имаха сериозни проблеми и преди, през 2015-та година. Тогава двамата се разделиха, но не се стигна до край на брака им. Вместо това решиха все пак да си дадат втори шанс. И да се опитат да спасят брака си. А Меган много бързо след това забременя с третото си дете.

Меган Фокс официално се развежда сн. Уикимедия

Меган Фокс официално се развежда сн. Уикимедия

Явно обаче и това не е помогнало за укрепване на отношенията им. И двойката този път е на края на връзката си. Въпреки усилията на Остин да задържи съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар