Хали Бери шокира с признание: Бях бездомна и опитах да се самоубия!

Гласувайте за статията

Хали Бери шокира с признание, актрисата преживяла невероятен кошмар в миналото си

Актрисата Хали Бери живеела като бездомник и дори направила опит за самоубийство. Това се случило в ранните й години. Пътят от скитничеството до върха се оказал кратък за нея, но безкрайно трънлив. И тя още не е забравила всичко, което й се е случило някога.

Наскоро Хали сподели, че е изминала дълъг път от миналото си, когато е научила крайно болезнени уроци за бъдещето. А преди да стане носителка на „Оскар“ и лицето, което всички наричат „Черната перла на Холивуд“, Бери е преминала през множество тежки изпитания.

„Началото беше много тежко. Бях само на 21 години и се изнесох в Ню Йорк. Започнах там кариерата си. Първо се пробвах като модел. Когато взех първите си пари от дефилетата си помислих „Това е то, имам малко пари. Първите три месеца от престоя ми в Ню Йорк си мислех, че ще имам много пари, но се оказа, че нещата не стоят така. Останах без пари. Принудих се да извикам майка си и да й се моля да ми остави пари, за да ми помогне. А тя ми отказа“, казва Хали пред списание „Пийпъл“.

Съкрушената актриса дори мислела да отнеме живота си, но малките роли в различни телевизионни сериали започнали да й носят пари. Докато не дошла ролята в „Бумеранг“, където си партнирала с Еди Мърфи. Това се оказал повратния момент в живота й. Следват ключови за кариерата й персонажи, които я извеждат към върха и към наградата „Оскар“. Но докато в професионален план жъне успех след успех, в личен Хали преживява невероятни провали. Актрисата се омъжва 4 пъти, а след първия развод с тогавашния й съпруг Дейвид Джъстин, прави и опит да се самоубие.

Хали Бери проговори за миналото си сн. Flickr

Хали Бери проговори за миналото си сн. Flickr

Към днешна дата тя е сама, но щастлива. И вярва, че е открила правилната формула за щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар