Орландо Блум се дърпа за сватбата с Кейти Пери: Иска 1 милион, ако й изневеря!

Гласувайте за статията

Орландо Блум разкри, защо не иска да се ожени за Кейти Пери

Орландо Блум не иска и да чуе за брак с певицата Кейти Пери. Двойката има щастлива връзка, сгодиха се и дори имаха дете. Заедно са от няколко години, а никой няма съмнение, че са луди един по друг. На въпрос обаче, защо не иска да се врече във вечна вярност на половинката си, Орландо отклонява въпроса. А според негови приятели, болезнения въпрос е свързан с предбрачния им договор.

Според светските таблоиди, в споразумението съществуват няколко клаузи, които карат актьора сериозно да се мръщи. Певицата го принудила да подпише споразумение, в което се казва, че той е задължен да й плати близо 1 милион долара, ако я напусне, или пък й изневери.

И именно затова Орландо бави сватбата. Двойката се сдоби с дъщеря в края на август, която кръстиха Дейзи Доу Блум. Двамата твърдят, че искат да са заедно родители на момиченцето и са много щастливи, че е част от живота им. Затова и споделят всички моменти с нея. Но все още не са се оженили, а както изглежда и сватбата няма да е скоро. А несъгласията около предбрачния договор се задълбочават.

Списание „Живот и стил“ пише, че двамата са сключили договор на стойност 335 милиона долара. Но има клаузи по които не са в състояние да се разберат. Така например, Кейт и е изискала от Орландо да й плати милион долара, ако той опита да я напусне или й изневери.

Поради конфликтите актьорът все още размишлява върху споразумението. И според източници, близки до двойката, двамата все още се чудят дали да се оженят изобщо.

Орландо Блум и Кейти Пери няма да се женят? сн. Инстаграм

Орландо Блум и Кейти Пери няма да се женят? сн. Инстаграм

Кейти и Орландо се събраха още през 2016 година. Двойката не криеше, че са лудо влюбени, макар романсът им да изненада всички. Те се сгодиха през февруари тази година, а сватбата тепърва предстои. Ако я има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар