Още си я бива! Шарън Стоун в топ форма на 62 (Снимки)

Още си я бива! Шарън Стоун в топ форма на 62 (Снимки)
2 (40%) 1 vote

Шарън Стоун в топ форма на 62

Актрисата Шарън Стоун показа невероятно тяло на 62 години. Звездата от „Първичен инстинкт“ гордо доказа стройно тяло и фини извивки на фотосесия по повод рождения си ден.

В петък Шарън отпразнува 62 години и по тази причина позира в предизвикателно черно боди. Стоун е седнала на диван, под голям портрет на Мерилин Монро, прегръщаща възглавницата на леглото си. А Шарън пише за снимката „Не само съм изумителна, но и изключително благодарна, че все още съм в топ форма на 62“.

За последно Шарън демонстрира толкова дързък стил през февруари на събитие, което събираше пари за изследване на ХИВ/СПИН. А миналата седмица тя получи отличие от Антъни Фаучи за приноса й към информираност срещу това заболяване и благотворителната си дейност.

Стоун, която е изключително отдаден активист, наскоро сподели и още една лична трагедия. Сестра й Кели е развила коронавирус, а освен това страда и от лупус, като заедно със съпруга си в момента се възстановява с продължителните последици.

„Тя има тежка форма на Covid-19, но се възстановява. Но е много трудно“, споделя Шарън в интервю за предаването „Екстра“ преди седмица.

Двете сестри са изключително близки и фактът, че не могат да прекарват заедно почивните си дни и да се срещат много им тежи. Отделно актрисата трябва сама да се грижи за трите си деца, които мног обича, но също така й е трудно да се справя с тях сама.

Шарън преживя и брак с продуцента Чарлз Бронсън. Двамата се разделиха след няколко доста бурни скандала. По-късно актрисата сподели, че е напуснала съпруга си, защото не е можела да понася ограниченията, които той й налага.

Шарън Стоун в топ форма на 62 сн. Инстаграм

Шарън Стоун в топ форма на 62 сн. Инстаграм

„Той искаше да контролира всяка част от живота ми. В един момент осъздах, че контролът му не е продиктуван от любов. В този момент го напуснах“, спомня си Шарън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар