Кейт и Уилям крият тежка тайна от принц Джордж

Кейт и Уилям крият тежка тайна от принц Джордж
4 (80%) 4 votes

Кейт и Уилям крият от Джордж истината за произхода му

 

Кейт и Уилям крият тежка тайна от принц Джордж. Двамата съпрузи не смеят да му кажат истината за произхода му, нито, че му е отредена ролята да бъде крал на Англия един ден.

 

Още, когато научила, че първото й дете ще е момче, Кейт настояла пред съпруга си, да не казват на детето истината за бъдещето му. Вместо това искала да му осигури нормален живот и да му даде възможност да бъде наистина нормално дете.

„Те наистина се крият от него, че ще бъде един ден крал. И полагат огромни усилия, за да запазят тайната за произхода му. Не искат да се сблъсква с тежестта и отговорностите на това знание. Но Джордж не е глупав. Той знае, че е специално дете. Вижда, че хората се отнасят по особен начин с него. И започва да се досеща, че не води съвсем обикновен живот“, споделят приближени на кралската двойка.

Тъй като Луи и Шарлот са родени години по-късно, принцът се явява наследник на короната. Катрин Майер заяви за „Е! News“, че Кейт иска да защити детето си от натиска на всички. И затова пазят тайната с Уилям.

„Това е обречена кауза, но те се опитват да отложат до край момента, в който да му съобщят истината. Искат просто да има нормално и обикновено детство“, споделя още Майер.

И въпреки че Джордж разбира, че е по-особен от другите, Кейт настоява да му осигури нормален живот поне малко.

Децата на Кейт и Уилям няма да учат в Итън? сн. Инстаграм.

Кейт и Уилям крият тежка тайна от Джордж сн. Инстаграм.

Желанието й е разбираемо, още повече, че животът на Уилям не е бил от лесните. Още повече, че той се е борел с развода на родителите си, смъртта на майка си, а отделно от това, принц Чарлз не е бил лесен родител.  Все пак Уилям успя да си извоюва няколко години нормален живот- учи в колеж, служи в армията и дори работи като пилот на хеликоптер.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар