Маги на Слави Трифонов най-после се намърда в телевизия

Гласувайте за статията
Психоложката Маги Ангелова води предаване в кабеларка

Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира – пише в. „Уикенд“. След повече от 2 години търсене на телевизия, в която да прави собствено предаване, психоложката Маги Ангелова най-накрая се уреди с кабеларка, готова да я приюти. Това е съвсем нов канал, профилиран изцяло в излъчване на здравни предавания – отбелязва изданието.

За момента думата „кабеларка“ всъщност не описва точно телевизия „Код Хелт“ (Код Здраве), на която Маги е успяла да продаде идеята си за шоу, посветено на психичното здраве. Защото е цяло чудо да намериш въпросната телевизия при който и да е кабелен оператор. Ако искаш да я гледаш, най-сигурно е да разчиташ на интернет. Предаването на Маги се казва „Познаваме ли себе си“.

Според слуховете психоложката опитала преди месеци да спечели на своя страна бившия си любим Слави Трифонов, с когото неведнъж е признавала, че поддържат добри отношения. Тя му предложила да я прибере в собствената си телевизия, но той отказал. Както „Уикенд“ писа, далеч по-интересна му се видяла друга психоложка – красивата блондинка Лилия Стефанова, с която дори се говори, че имал връзка. Именно на нея бе предложен договор за работа в „7/8 ТВ“, а Ангелова за пръв път в живота си видяла Слави да й обръща гръб.

Слави отказа да вземе Маги в телевизията си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар