Принц Хари и Меган Маркъл окончателно скъсаха връзките си с кралското семейство (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари скрил важни новини от Елизабет Втора

Принц Хари и Меган Маркъл окончателно скъсаха връзките си с кралското семейство. Странна тенденция се е появила в кралското семейство и тя е свързана с херцога на Съсекс. Запознати от британските таблоиди заявиха, че принц Хари е скрил важни новини от Елизабет Втора, като любезно се е съгласил да даде резиденцията си в Лондон на братовчедка си Йожени.

Принцесата, подготвяйки се за раждането на първото си дете, отдавна оглеждала Фрогмор Хаус и наскоро се установила там със съпруга си Джак Бруксбанк. Кралицата обаче разбрала за това след нанасянето им.

„Първоначално по-възрастните кралски особи бяха учудени от идеята на Хари и Меган да позволят на Йожени и Джак да се преместят в дома им“, каза източник на „The Sun“. „Очевидно на кралицата е казано за това, след като двойките започнали да коментират своите планове.

Но на Хари, Меган, Йожени и Джак беше лесно да се споразумеят за всичко. Между тях има прекрасна връзка“. Останалите в къщата вещи от херцозите на Съсекс бяха изпратени в Калифорния, където двойката се настани в луксозно имение в Монтесито. Отбелязва се, че домът е бил „почистен“ късно през нощта, за да не знае никой за случващото се.

„Изпразването на къщата и предаването на ключовете е ясен знак, че Хари и Меган вече не планират да се върнат. Изглежда, че те се опитват да отрежат всички връзки, защото искат да останат в Щатите завинаги“, добави източникът.

Принц Хари и Меган Маркъл окончателно скъсаха връзките си с кралското семейство сн. YouTube

Принц Хари и Меган Маркъл окончателно скъсаха връзките си с кралското семейство сн. YouTube

По-рано стана известно, че принцът не е казал на кралица Елизабет за голямата сделка с Нетфликс. Главата на кралското семейство научава за това от своите подчинени. Очевидно херцогът е решил да не дава повече информация на баба си за случващото се в живота му, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар