Най-точният от над 5000 години: Индийски хороскоп на късмета! (Част 5)

Какво ни е подготвила съдбата разкрива индийския хороскоп,сн. Фейсбук
0

Индийският хороскоп на съдбата е на повече от 5000 години

Индийският хороскоп показва с невероятна точност какво ние подготвила фортуна. Той е различен от останалите.

индийски хороскоп
Какво ни е подготвила съдбата разкрива индийския хороскоп,сн. Фейсбук

Състои се от 27 зодии, които носят името на конкретно животно. Индийският хороскоп е изключително точен, защото е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди.

Тигрица 10 – 22 октомври

Тези хора обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят в живота без страх. Обожават приключенията и тръпката. Често са луди по изкуството.

С тях ще е трудно да се отегчите. Предадете ли ги обаче или, ако ги разгневите, то те повече може и да не ви погледнат.

Биволица 23 октомври – 5 ноември

Родените на тези дати са ярки и независими. На първо място за тях са славата и успеха. Готови са да се трудят усилено, за да станат най-добрите в своята област.

И все пак за повечето представители на този знак на първо място е семейството. Наистина се нуждаят от подкрепата на своите близки.

Тигър 6 – 18 ноември

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да постигнат целта си те може да не спят и да не ядат.

След като получат това, което искат обаче, те често губят интерес и се ориентират към нещо друго.

Непоследователни са и към близките си и в личния си живот.Ако успеят да намерят баланс, животът им ще бъде много по-лесен.

Елен 19 ноември – 1 декември

Често тези хора са увлечени от духовни практики. През целия си живот те са белязани да избират между духовното и материалното и винаги ще правят избора си в полза на второто.

На външен вид изглеждат весели и оптимистично настроение, но това се дължи на факта, че те обичат да споделят положителните си емоции на другите.

Сърна 2 – 14 декември

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, винаги получават това, което искат.

Не търпят интриги и дори с противоположния пол комуникират открито и искрено. За тях половинката им трябва да е привлекателна не само външно, но и вътрешно.

Леопард 15 – 27 декември

Тези хора са общителни и комуникативни. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един отбор и да се пласират и развиват във всеки един бизнес.

Винаги им е интересно да общуват – пълни са с нови идеи и успяват да вдъхновят всеки. Също така те са много лоялни и отдадени на приятелите си. Готови са да се пожертват заради другите.

Горила 28 декември 10 януари

Представителите на този знак се различават с кураж и решителност. Те са верни на идеалите си и винаги имат мнение по даден въпрос.

Те са много консервативни и търсят един спътник за цял живот, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.