Маймуна или тигрица: Индийският хороскоп показва с математическа точност! (Част 4)

Гласувайте за статията

Индийският слънчев хороскоп ни дава възможност да разгадаем себе си

Маймуна, тигрица или елен, само индийският хороскоп ще покаже с огромна точност. С него може да научим малко повече на себе си или да разгадаем човека до себе си:

Пума 2 – 15 август

индийски хороскоп

Индийският хороскоп разбулва много тайни, сн. Фейсбук

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Родените под тнего често са между доброто и злото, осъзнаването и невежеството. Какви ще бъдат, зависи само от тях.

Тези хора, чрез прозрението си, имат сякаш магическа сила над хората и могат да съблазнят всеки. За да ги запазите в живота си, трябва постоянно да им се възхищавате.

Мишка 19 – 29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления, но за тях е много важно да постигнат материално и социално благосъстояние. Обичат лукса, удобството и комфортът.

В кръвта им е да контролират ситуацията. Често са много взискателни, тъй че трудно избират партньор.

Плъх 30 август – 12 септември

Представителите на този знак са консервативни, рационални и разумни. Тези качества много им помагат в работата и кариерата. Уютът в дома за родените под този знак са много важни компоненти.

Ако трябва да избират между работата и семейството – определено биха избрали второто.

Бик 13 – 25 септември

Външно представителите на този знак изглеждат спокойни и непоклатими. Това обаче не значи, че вътрешно понякога не се чувстват много неуверени в себе си.

Родените под тези дати са много консервативни и всяка промяна в живота им, им създава стрес, или поне отрицателни животи. За да се чувстват добре, трябва да имат много лоялна половинка, в която да са сигурни на 100%.

Бивол 26 септември – 9 октомври

Родените под този знак са много харизматични и добродушни. В същото време са склонни да променят често настроението си. До тях непременно трябва да има човек,

който е готов да ги разбира и приема такива, каквито са.

За предпочитане, те трябва да насочат енергията си към работа и творчество, а във връзка да се опитат да са по-постоянни и търпеливи,пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар