Индийският хороскоп разкрива бъдещето според рождената дата (Част 3)

Гласувайте за статията

Индийският хороскоп сочи съдбата ни

Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред. Той с огромна точност разкрива какви сме според рожденната дата.

Змия 25 май – 7 юни

индийски хороскоп

Индийският хороскоп е доста прецизен

Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Често зад маската им на безразличие и арогантност се крие крехка и уязвима душа.

Те ценят интелигентността и добрите маниери, защото самите те са такива.

Трудно обичат. Понякога твърде много идеализират отношенията си с партньора и често изпитват неудовлетвореност малко по-късно.

Змей 8 – 20 юни

Тези хора обикновено са модели за подражание. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват.

Те са мъдри по природа, но и предпазливи в личния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче 21 юни – 5 юли

Отзивчивостта на този знак много привлича останалите хора, Представителите му обикновено не си представят живота сами и винаги искат да са обградени от любими хора.

Имат моменти на радост и тъга. Те са с аналитично мислене и си дават сметка кога да подкрепят някого в дадена ситуация.

Котка 6 – 19 юли

Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги искат в живота си. Те имат вродена интуиция. Те са много чисти и обичат уюта и мира. Шумните партита и компании определено не са тяхната стихия.

Гарван 20 юли – 1 август

Тези хора са свикнали винаги да разчитат на себе си. Понякога носят прекалено голяма тежест, без да се оплакват. Не обичат да съжаляват себе си.

Имат богато въображение и са склонни да не показват своите чувства. С много близки хора обаче има вероятност да си позволят да се държат и много емоционално, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар