Мая Илиева прецака с топ имот сестрата на Георги Илиев

Гласувайте за статията
Вдовицата на Главния измъкнала с шашма от Мариана апетитен имот в центъра на София

Мая Илиева, вдовицата на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Георги Илиев, е в крайно обтегнати отношения със сестрата на покойния мафиот Мариана – разкрива в. „Уикенд“. Двете любими жени на Главния не си говорят от няколко години и даже се разминават на панихидите в памет на загиналия от вражески куршум бос на групировката ВИС-2.

Според запознати до напрежението между Мая Илиева и Мариана се е стигнало заради застрояването на последните апетитни наследствени терени, останали след екзекуцията на Георги Илиев. В ябълката на раздора между двете дами се е превърнала новостроящата се сграда в идеалния център на София – на скъпарския бул. „Витоша“ 119, където някога се помещаваше централния офис на ВИС-2. Строителството на 8-етажната жилищна кооперация на една от най-скъпите локации в центъра на София започна преди 2 години, а помпозната сграда вече е пред завършване.

Мариана е била прецакана от вдовицата Мая, която й отмъкнала с шашма правото на собственост върху част от застрояващия се парцел. Още преди няколко години Мая подлъгала Мариана да разпише, че прехвърля нейната собственост на фирма от орбитата на ВИС-2. Вдовицата на Главния обаче си спестила обяснението, че планира да строи жилищна сграда върху терена, а излъгала, че върху мястото ще изгради модерен фризьорски салон. Така сестрата на Георги Илиев, която също е имала собственост в апетитния терен, прибрала символична сума за прехвърлянето на имота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар