Идилия в семейството на Асен Блатечки! (още разкрития)

Идилия в семейството на Асен Блатечки! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки най-после може да бъде щастлив и спокоен!

Истинска идилия цари в голямото семейство на Асен Блатечки, установи вестник „България днес“. Голямата дъщеря на актьора Катерина демонстрира близост с доведения си брат Борил.

Асен Блатечки

Най-сетне пълна идилия в семейството и живота на Асен Блатечки

Красивото Кате показа в социалните мрежи как прекарва време с по-малкото си братче, с което се сдоби преди шест години и което е плод на любовта между Блатечки и Диляна Попова. Катерина е завела Борил на тренировка по катерене за деца. Малчуганът е щастлив и развълнуван и с лекота се справя с катеренето по въжето.

Гордата му кака снима постиженията му и зорко следи за безопасността на брат си. Катето е студентка в Лондон. Но скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на предстоящите коледни празници. Катето избягва да разкрива публично връзката си с Борил, но таи топли сестрински чувства към него.

Девойката никога не е разваляла отношенията с татко си въпреки изневярата му преди години, а от кадрите личи, че няма и конфликт между нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му показва, че и моделката е близка с първото дете на Асен Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Идилия в семейството на Асен Блатечки! (още разкрития)”

  1. Мса

    Ное. 27. 2020

    Ами и двете му жени явно се оказват интелигентни, та ситуацията е затържала колкото се може повече любов и топли чувства. Което е много много рядко. Иначе само те си знаят какво им е в действителност. Но евала.

Добавете коментар