Да не види от Криско: Тото от СкандаУ влиза в чалгата! (още подробности)

Да не види от Криско: Тото от СкандаУ влиза в чалгата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тото от СкандаУ влиза в чалгата, копира Криско!

В различен стил музика ще се пробва Фики Стораро. Рапът ще е голямото предизвикателство, в което ще се пусне една от големите попфолк звезди. Стораро и група „СкандаУ“ готвя дует, който ще е първото официално аренби парче с участието на Фики.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ прави дует с Фики, копира Криско и Галена

За плановете на звездното дуо да запишат песен с Фикрет издаде самият Тото от СкандаУ. Рап изпълнителят признава, че идеята е сериозна и в най-скоро време ще осъществят. Тото и Фики се сближиха много по време на шоуто „Като две капки вода“, където показаха впечатляващи актьорски заложби, а Стораро стана големият победител.

„Ще имаме дует с Фики. Това е сигурно. Каква точно ще е песента все още не е ясно, но скоро ще започнем работа по нея“, разкрива Тото. Тото е сигурен, че парчето им ще е по-добро и успешно от колаборацията между Галена и Криско, които вече имат два дуета.

Не на кючек обаче ще заложат „СкндаУ“ и Фики, в това е категоричен рапърът. Феновете на Стораро са убедени, че аренби парче ще му пасне идеално и няма да отстъпват по нищо от наложените имена в родния рап пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар