Разкриха: Ето кой ще спечели Игри на волята! (виж тук)

Разкриха: Ето кой ще спечели Игри на волята! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ето кой ще е победител в Игри на волята!

Дипломираният лекар и клиничен изследовател Милен Цветков е най-вероятният победител във втория сезон на Игри на волята. Според голяма част от зрителите именно Милен заслужава и най-вероятно ще си тръгне със 100-те бона от предаването.

Игри на волята

Ето кой е победителят в риалитито Игри на волята

Той е сред малкото наистина комплексни играчи тази година. Още от първите битки се и видя, че има невероятни физически способности и впечатляваща издръжливост, като показа, че е еднакво добър в различните компоненти от игрите, пише столичен вестник.

Милен далеч не разчита само на мускулите си, а е и перфектен стратег. Лекарят умее да преценява игрите и демонстрира бързо мислене. Неслучайно именно той реди пъзелите в почти всички изпитания.

Освен всичко изброено Милен е и впечатляващо уравновесен, което не е типично за Тодор и за повечето играчи.

Самите те признават, че атрактивният доктор най-много заслужава победата. Миналата седмица рибарите имаха възможност да откраднат един играч от останалите две племена и те очаквано избраха именно Милен, а не Тодор, който също има качества.

Напълно възможно е на финала двамата да се изправят един срещу друг в битка за победата. Ако докторът успее да стигне до финалите, то шансовете му за успех са огромни, особено ако трябва да се реди пъзел, на който той е факир.

Подкрепата за него в социалните мрежи е най-голяма. Зрителите са впечатлени от физическите му качества, както и от принципното му поведение. Досега Цветков не се е забърквал в нито една интрига или задкулисна игра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар