Меган Маркъл получи много нападки от потребители в социалните мрежи

Меган Маркъл получи много нападки от потребители в социалните мрежи след като съобщи, че е направила аборт с второто си дете. Криси Тейгън се опълчи на анонимни потребители в интернет, които нападнаха Меган Маркъл, след като тя съобщи, че е изгубила второто си дете.

Защита

Звездата защити херцогинята, след като мъж в Туитър нападна Маркъл за това, че е изразила болката си в есе от 1000 думи. Съпругата на принц Хари изля душата си пред "New York Times" и сподели за трудния момент, в който е разбрала, че губи второто си дете.

Трагедия

Тогава тя е гледала сина си Арчи, когато е усетила остра болка в стомаха си, която я е накарала да се свие на пода. Часове по-късно Меган се събужда в болницата и разбира, че е направила спонтанен аборт. Трагедията се случва през лятото, но досега беше пазена в тайна от обществото. "Докато държах първото си дете разбрах, че губя второто", пише Меган в есето си. Само няколко минути след публикуването на изповедта, фенове и звезди изразиха своята подкрепа към Маркъл и принц Хари.

Нападки

Имаше и такива, които сметнаха, че цялото есе е начин Меган да се направи на жертва и да привлече повече внимание към себе си. Един такъв човек обаче срещна гнева на Криси Тейгън, която също премина през такъв тежък период преди месец.

Ненужна информация

Потребител в Туитър заяви, че цялата тази информация за аборта на Маркъл е ненужна и по никакъв начин не помага на семействата, които изпитват подобна болка. Тейгън веднага се включи в дискусията и написа, че мъжът печели награда за най-големия гадняр на деня. Малко по-късно звездата изтри туита си и саркастично заяви, че е забравила, че трябва да бъде по-мила. Криси и съпругът й Джон Леджънд разкриха през септември, че са изгубили неродения си син Джак в 20-тата седмица от бременността. Двойката публикува разтърсващи снимки от болницата, които създадоха огромен спор в интернет. Някои от феновете им изразиха подкрепа. Но други заявиха, че подобни тъжни моменти трябва да се изживяват тихо и не бива да се публикуват в социалните мрежи. Тейгън отговори, че тя има пълното право да изпитва тъга и да я сподели с почитателите си. Добави, че по този начин иска да покаже на жените, преминали през този период, че не са сами и знае какво им е. [caption id="attachment_649911" align="aligncenter" width="293"]Потребители в мрежата обвиниха Меган Маркъл, че се прави на жертва след като съобщи за аборта сн. YouTube Потребители в мрежата обвиниха Меган Маркъл, че се прави на жертва след като съобщи за аборта сн. YouTube[/caption] От своя страна, Меган Маркъл е решила да напише есе за аборта, за да излее мъката си и да започне да се възстановява от болката. Принц Хари е подкрепил напълно решението й, а източник заявява, че двойката в момента се чувства добре, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)