Какви родители са Кейти Пери и Орландо Блум? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители на момиченце в края на август

В края на август поп звездата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум станаха родители на момиченце, което кръстиха Дейзи Дав Блум. За Кейти Пери това е първо дете, а Орландо Блум има и деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер.

Певицата и актьорът не са се отказали от професионалните си ангажименти и в същото време се справят с отглеждането на малката си дъщеричка. Близки до двойката твърдят, че двамата са на едно мнение, що се отнася до родителството – то не бива да е за сметка на кариерата им.

„Кейти и Орландо се справят фантастично като двойка и са много щастливи родители“, казва източник за „Entertainment Tonight“. „Те са на едно и също мнение, когато става въпрос да отделят време и за Дейзи, и кариерите си, и вършат всичко страхотно, като се справят заедно. Дейзи е техният основен приоритет в момента“.

Кейти и Орландо са много отдадени в отглеждането на дъщеря си и знаят, че е въпрос на балансиране. „Орландо смята, че Кейти е невероятна майка“, допълва източникът.

Наскоро 36-годишната звезда се завърна към снимките на „American Idol“. Певицата признава, че първоначално е било трудно да е далеч от дъщеря си. Тя обаче похвали родителските умения на Орландо.

„Това е невероятно. Толкова съм благодарна за тази възможност, за тази работа и че мога да продължа да вдъхновявам други хора да следват мечтите си“, каза Кейти. „Искам да кажа, че животът ми е много пълен и цялостен. И знаете ли, малко е трудно, че не съм с тях сега. Но таткото върши чудесна работа“, допълни певицата.

Кейти Пери и Орландо Блум успешно съчетават родителството с професионалните си ангажименти сн. YouTube

Кейти Пери и Орландо Блум успешно съчетават родителството с професионалните си ангажименти сн. YouTube

Орландо Блум пък призна, че произнася будистка мантра на дъщеря си като начин за свързване с нея. „Тя чува гласа ми и някак си се успокоява. Харесва й, реагира много добре. Все едно говоря бебешки език. Определено печеля точки като татко“, споделя гордият баща, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар