Зодии, прекрачете в 2021 год. и си простете!(Част 3)

Гласувайте за статията

Какво да си простят зодиите преди настъпването на 2021 година?

Нова година – ново начало! Влезте в новата 2021 година без съжаления и лоши спомени – запазете всички хубави моменти близо до сърцето си, а всички грешки приемете като добре научени уроци.

зодии

Простете с,и зодии, преди новата година

Ето и какво трябва да си прости всеки знак от зодиака, за да продължи с леко сърце в новата година!

Стрелец

Простете си, че не поддържате връзка толкова, колкото искате, с тези, които обичате. Трудно е да поддържаш връзка, особено когато животът е толкова забързан и натоварен.

Тези, които обичате, го знаят, и макар че може да не ги виждате толкова често, колкото ви се иска, в момента, в който най-накрая се срещнете отново, осъзнавате, че нищо не се е променило.

Козирог

Простете си, че имате нужда от помощ. Вие сте добри в това да се справяте сами, но не е нужно да бъдете толкова твърди към себе си, когато не можете.

Има толкова много хора, които могат да бъдат до вас, когато имате нужда от тях, и това не ви прави по-малко независими – просто означава, че сте достатъчно умни, за да знаете собствените си граници.

Водолей

Простете на себе си, че се нуждаете от време само за вас. Не е нужно да се чувствате виновни, че сами искате да направите нещо за себе си.

През цялото време на света сте склонни да откликвате на нуждите на всички останали, така че отделете малко време, за да удовлетворите собствените си. Заслужавате малко време за себе си.

Риби

Простете си за времето, в което можехте да помогнете, но не сте. Сърцето ви е толкова пълно с любов и състрадание и помагате на другите при почти всяка възможност, но има моменти, когато просто не можете.

Спрете да се мъчите за моментите, в които не сте могли да помогнете, и помислете за всички случаи, в които сте го направили, пише edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар