Марая Кери: Бях нещастно дете, което никога не е имало перфектната семейна Коледа! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Марая Кери обожава Коледа

Марая Кери безспорно е оставила огромна следа в историята на музиката с таланта си, но дори и някой да не е запознат с кариерата и песните на певицата, то поне със сигурност той знае парчето „All I Want For Christmas Is You“.

Марая изпя вечния коледен хит, който от 1994-та година насам не е спирал да заема челни позиции в музикалните класации. В края на миналата година песента си спечели първото място в класацията Billboard Hot 100, с което Кери се превърна в солов артист с толкова много #1 хитове в класиранията на Billboard (общо 19 песни), с което застана до изпълнители като Елвис Пресли.

Тази песен я вписа и в рекордите на Гинес за най-успешен празничен хит, задържал се най-дълго на първото място в престижната класация на Billboard.

Накратко – има защо да се сещаме за Марая, когато коледните празници наближат. Певицата обаче понася и много подигравки в този период. Тя разказа малко повече за това в разговор с Наоми Кембъл.

„Знам, че хората се забавляват много с факта, че по Коледа ме виждат повече, както и с огромната ми любов към празника. Но аз наистина обожавам Коледа. Не ме интересува, че съм обект на подигравки“, сподели 50-годишната певица.

Марая допълни, че има причина толкова много да обича тези семейни празници. „Всъщност бях нещастно дете, което никога не е имало перфектната семейна Коледа. Исках истински семейни и топли отношения, хора, които ме обичат и ги е грижа за мен.

Но всяка година бях разочарована. Исках поне тези празници да бъдат перфектни, но семейството ми винаги успяваше да ги развали. Затова мечтаех, че когато порасна, най-сетне ще имам съвършената семейна Коледа“, каза тя, предават от eva.bg.

Марая Кери от дете мечтае за перфектната семейна Коледа сн. Инстаграм

Марая Кери от дете мечтае за перфектната семейна Коледа сн. Инстаграм

Е, днес Марая Кери е наричана „кралицата на Коледа“, така че се надяваме мечтата й да се е сбъднала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар