Шейха Моза отвя със стил жените на политиците (Как се обличат първите дами в страните с ограничени женски права? – Снимки)

Гласувайте за статията

Втората съпруга на емира на Катар блести със собствен стил

Шейха Моза бинт Насер ал-Миснед, втората от трите съпруги на катарския емир внимателно следва неговия стил. Винаги правилният цвят, обувките на висок ток и тюрбан са неразделна част от нейния имидж.

Моза с радост носи дрехи на известни марки и скъпи бижута, показвайки ги на светски събития. Въпреки факта, че правата на жените в Катар са сериозно нарушени (например техните показания не се вземат предвид в съда), съпругата на емира се чувства свободна. Не носи характерните за арабския свят дрехи и дори може да покаже голите си рамене и ръце.

Снимки: graziamagazine.ru


На другата крайност се оказва първата дама на Камерун Шантал Бия. Стилът й е толкова ексцентричен, че може много да се пише за нея. Безкрайното внимание на пресата е предизвикано не само от огромната й прическа, с чието величие може да спори само Валентина Петренко, но и от любовта й към ярки дрехи. 

Изброявайки любимите цветове на първата дама, можете да се шашнете от нюанси: от искрящо зелено до бебешко розово. Шантал обожва да се труфи от модни  брандове, не пести грим или бижута, винаги избира обувки в един цвят с тоалетите си

За Ли Сол Чжу, първата дама на Северна Корея се носят какви ли не слухове. Но тя не може да осъства от тази класация. В която задължително трбва да бъде включена.

Ли се опитва да съответства на севернокорейската мода: костюми, изработени на местно ниво, къси поли, ниски токчета и почти никакви аксесоари. Но според източници Ли е голям фен на европейската мода. Макар че никой не е виждал, но се говори, че тя носи  чанти на френски дизайнери по за няколко хиляди долара и обувки, които никой не може да си позволи, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар