Хороскоп за 26 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен – Днес ще трябва да поемете инициативата в свои ръце и дори да командвате малко твърдо, защото околните са леко отпуснати. Ден на проби и грешки, експерименти и хипотези. Готови сте да опитате всичко.

Телец – Научете се да си поставяте цели. Не забравяйте, че целта трябва да бъде постижима. Всичко е както обикновено, от вас се изисква решителност, смелост, воля за победа. Имате го всичко в изобилие.

Близнаци – Хармоничен и спокоен ден за вас. Но едно малко „но“, ходете по-внимателно, може да се подхлъзнете….. в истински и преносен смисъл. Обстоятелствата също са хлъзгави. Вие знаете как да защитите умело своята гледна точка.

Рак – В началото денят ще ви се стори малко сложен. Възможни са конфликти, откриване на неприятни факти, получаване на противоречива информация. Понякога обстоятелствата се развиват по такъв начин, че просто не може да бъде иначе.

Лъв – По-полека, не се палете толкова. Вдишайте, издишайте, спокойствие, прояснете съзнанието и погледнете ситуацията по нов начин. Много е важно да не закъснявате днес. Не забравяйте, че точността е учтивостта на кралете.

Дева – Мнозина Деви ще бъдат донякъде притеснени. Понеже те не разбират защо се прави това или онова, как се случва и т.н. Звездите ви съветват да се опитате да се успокоите и да заемете най-доброто зрителско място, наблюдавайки развитието на събитията. Така трябва да бъде днес.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар