Неизвестни снимки на Даяна с Кирил Преславски видяха бял свят (Подробности)

Гласувайте за статията

Принцеса Даяна снимана на яхта в компанията на принц Кирил Преславски и съпругата му

Неизвестни снимки на Даяна с Кирил Преславски видяха бял свят. Две години преди фаталната катастрофа в Париж, принцесата на Уелс е била на яхта край Ибиса и дори се е снимала за спомен с Кирил Преславски. Кадрите са от яхтата на Валентино, който е бил домакин на импровизирания круиз. Снимките бяха споделени наскоро и предизвикаха истинско вълнение в социалните мрежи.

На кадрите се вижда Даяна, която е в компанията на принц Кирил Преславски. Компания им правят още съпругата му Росарио Надал и непознато момче. На борда са още модният дизайнер Валентино и неговият съдружник Джанкарло, както и още няколко светски личности, пише „Дейли мейл“.

Принц Чарлз и семейството му не се виждат никъде, което предполага, че принцесата е била сама на този круиз.

Даяна бе известна с любовта си към плаванията – за нея това бе един от малкото начини да избяга от вниманието на пресата. Никой обаче не е знаел за близките й приятелски отношения с българската царска фамилия, въпреки че наследниците на Симеон Сакскобурготски са доста близки с европейските кралски дворове. Принц Кирил дори е кръстник на Аристидис – Ставрос – син на принц Павлос – престолонаследник на Гърция. А бившият български цар Симеон Сакскобурготски е в много близки отношения с кралица София – кралицата-майка на Испания. Семейството дори бе поканено на сватбата на принц Уилям през 2011 година, а топлите им отношения с кралица Елизабет и принц Филип също не са голяма тайна.

Неизвестни снимки на Даяна с Кирил Преславски видяха бял свят сн. Инстаграм

Неизвестни снимки на Даяна с Кирил Преславски видяха бял свят сн. Инстаграм

Срещата на Даяна с българския принц и семейството му, досега не е била публично оповестявана, тъй като е имала и неформален характер. Очевидно обаче принцесата се е чувствала спокойна и щастлива, заобиколена от други кралски особи по време на пътуването. В момента принц Кирил е разделен със съпругата си Росарио от 2009 година и понастоящем се среща с бившата професорка от Единбург – Катрин Бътлър, която е дъщеря на дипломата Майкъл Бътлър. От брака си с Росарио принцът има три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар