Децата на Кейт и Уилям няма да учат в Итън? (Двойката разби табутата)

Гласувайте за статията

Децата на Кейт и Уилям няма да учат в Итън

Децата на Кейт и Уилям няма да учат в колежа Итън. Кралската двойка издейства разрешение, средното училище, което в момента наследниците им посещават, да създаде и свой гимназиален клон. Принцеса Шарлот и принц Джордж ще имат възможност да продължат образованието си в същото учебно заведение, след като сградата на кралската танцова академия също бъде преустроена за учебно заведение.

Решението не е окончателно, но е много възможно принц Джордж и принц Луи да не продължат кралската традиция и да не учат в Итън. Самата Кейт стои зад тази идея, тъй като не е очарована от отношението, което децата могат да преживеят там. Тя държеше наследниците й да водят нормален живот, затова записа и трите на детска градина. И освен това Джордж и Шарлот посещават традиционно градско училище, в което учат и деца от средната класа.

Традицията повелява престолонаследника да учи в Итън. Същото се е случило с принц Чарлз, принц Уилям и принц Хари. Кралица Елизабет е минала домашно обучение, а принц Филип е посещавал военна академия.

Що се отнася до Кейт и Уилям, двойката определено предпочита да разбива табутата. Първо, принц Джордж учеше в нормална детска градина, преди да посети училището „Томас Батърси“. Шарлот също ходи на градина, както и малкият Луи.

Сега съпрузите са решили да продължат с промените. Принц Джордж може да не учи в Итън, а Шарлот вероятно също ще продължи обучението си в същото училище.

Децата на Кейт и Уилям  няма да учат в Итън? сн. Инстаграм.

Децата на Кейт и Уилям няма да учат в Итън? сн. Инстаграм.

Що се отнася до Хари и Меган, херцозите тепърва ще се справят с този проблем в Америка. Двойката в момента се радва на първото си дете. Меган наскоро сподели, че е преживяла спонтанен аборт, още преди първия рожден ден на Арчи. И както изглежда, трагедията я е белязала жестоко, тъй като едва наскоро прие да говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар