Годжи направи разтърсващо признание

Годжи направи разтърсващо признание
5 (100%) 1 vote

Годжи направи разтърсващо признание в мрежата

Годжи сподели разтърсващ пост в мрежата. Вече седем години той жали покойния си баща. В края на 2012 г. бай Милчо се спомина от високо кръвно. Той напусна този свят часове преди Рождество Христово.

До днес Годжи не може да свикне с мисълта, че баща му вече го няма. „Много тежко преживях смъртта на баща ми. Беше внезапно… Вече седем години този човек го няма. Много пъти съм си мислел, ако знаех, че ще си отиде, какво щях да му кажа за последно. Сега вече знам. Щях да му звънна и да му кажа, че го обичам. Много ми беше терсене тогава. Ужасно! Защото всичко това, дето съм направил, най-важният човек в живота ми не можа да го види“, споделя той  в част „Ютюб“-канала на Тото от „СкандаУ“.

Годжи сподели, че въпреки трудностите в живота си, всеки път събитията се подреждали по необясним за него начин. Винаги помощта и спасението идвали от напълно неочаквани места.
Музикантът даде пример за това как в живота му нищо не е случайно с песента „Жива рана“. В началото планът бил в нея да участват Слави и Звезди от „Ахат“. Но в последният момент Трифонов извикал Годжи, пише Марица.бг, позовавайки се на ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар