Кристиан Кирилов след „Маскираният певец“: Със съпругата ми работим за наследник! (Още разкрития) Преглеждания: 1792

Кристиан Кирилов и съпругата му Джулия работят за наследник сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Кристиан Кирилов понася добре пандемията

Кристиан Кирилов, известен още като Митака от „София ден и нощ“, успя до последно да заблуди зрители и панелисти в „Маскираният певец“. В събота той свали маската на Златния и изненада всички.

Кристиан признава, че лесно е успял да заблуди хората около себе си. „Беше изключително лесно да ги заблудя. Тръгнаха в грешна посока още от самото начало и си държаха на Папи Ханс, на Наско Колев, шеф Иван Манчев, Валери Божинов….

Мои приятели веднага се сетиха, че съм аз, вероятно и зарази мекото говорене. Преживяването е уникално, особено в тези тежки времена на коронавирус. За първи път се докосвам до екипа на Маги Халваджиян, но останах с много топли чувства, страшни професионалисти са всички“, сподели Кирилов, пише show.blitz.bg. Единствено майката на  Кристиан го разпознава по гласа, въпреки че той отрича, че е Златният.

Кристиан признава, че пандемията му се отразява добре, както и че съвсем скоро ще изненада всички свои фенове с нова песен. „Аз съм си домошар и на мен ми понася много добре! Играя си на плейстейшъна, а мога да ти издам и една новина – готово е демото на новата ми песен, която е самостоятелна и ще представя на почитателите скоро.

Нямам никакви претенции, правя го за кеф. Виждам, че хората ми се радват и искат да правят песни. Не очаквам нищо, просто си ги правя за кеф и ги пускам. Активно се занимавам с бездомните куче, вече 2-3 години. Запълвам си времето изцяло с тях, защото обичам много кучетата и вкъщи имаме две“, казва Кирилов.

Кристиан Кирилов и съпругата му Джулия работят за наследник сн. Инстаграм
Кристиан Кирилов и съпругата му Джулия работят за наследник сн. Инстаграм

Кристиан открехва и завесата около личния си живот като споделя, че със съпругата му Джулия работят за наследник. „Дай Боже, това е най-хубавото нещо. Господ си знае работата кога да го прати. Поработваме в тази насока и съм сигурен, че и това ще ни се случи“, споделя Кирилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.