Кейт Мидълтън и принц Уилям посрещат празниците у дома (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и принц Уилям се готвят да посрещнат Коледа заедно с трите си деца

Кейт Мидълтън и принц Уилям посрещат празниците само с трите си деца. С наближаването на Коледа, децата все повече се надяват на празнична атмосфера. Такива са настроенията и на малките наследници на херцозите на Кеймбридж.

Зимните празници са любимият период от годината за 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи. От своя страна децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън вече са направили всичко необходимо, за да се подготвят за Нова година и Коледа и сега молят родителите си да украсят къщата възможно най-скоро.

„По принцип те вече са направили списъците си за Дядо Коледа и сега виждат Уилям и Кейт да украсяват коледното дърво“, каза близък до кралското семейство пред „Us Weekly“. Той добави, че децата се държат добре, за да могат да разчитат на прекрасни подаръци.

„Всички деца са послушни, но Шарлот и Луи имат и по малко инат. По природа Луи е по-скоро като сестра си, отколкото като брат си“, отбеляза източникът. „Джордж е обсебен от хеликоптери, самолети и морска биология. Мечтае като порасне да се гмурка. Шарлот обича гимнастиката и наскоро се зае с йога за деца. Тя учи и Луи как да прави поза куче и дърво“.

Обикновено семейството празнува Коледа в имението на Елизабет Втора в Сандрингам, но тази година вероятно плановете ще се променят на фона на пандемията от коронавирус.

Също така стана ясно, че херцозите на Кеймбридж са решили да коментират възпитанието на децата с широката аудитория. Съпрузите ще проведат разговор със специалисти от благотворителната организация „Early Years“, която е в Северна Ирландия. Членовете на организацията са професионални педагози и помагат на малките британци и децата по света да получат добро образование.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се подготвят за Коледа заедно с трите си деца сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън и принц Уилям се подготвят за Коледа заедно с трите си деца сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

На официалната страница на двореца Кенсингтън в Инстаграм бе направен анонс за срещата. Кейт и Уилям помолиха да им се зададат въпроси и коментари, които те да обсъдят с професионалистите, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар