Взрив: Нелина в люта война с Пайнер! (още подробности)

Гласувайте за статията

Нелина поде война с Пайнер!

Фолк ветеранката Нелина поде война с бившите си продуценти по примера на по-младата си колежка Андреа и наборката си Рени преди време. Практиката показва, че всяка втора, която напуска „Пайнер“ не пропуска да ги засегне в последвалите си интервюта.

Нелина

Нелина поде война с Пайнер

Какъв всъщност е големият проблем или всичко е въпрос на его? Ето отговорите от името на изпълнителката, популярна и с фолклорните си песни. На въпроса какви изводи е направила след раздялата, Нелина заключава пред вестник „България Днес“:

„Когато работите при някого, знаете, че нямате пълната свобода да правите каквото и когато решите. На моменти ми е куцало, когато са ми връщали песни, които съм искала да правя. Доста песни са ми връщали, а никога не са ми предлагали песни, както съм чувала за много други колежки, и после те са се превръщали в хитове.

Ето това ме е боляло най-много. За рекламните материали също никой не се е консултирал с мен и да попита – харесва ли ти, как искаш да бъде. В голяма компания нещата малко се размиват. А пък хората, когато си взимат албум и го слушат, смятат, че продуктът е направен единствено от самия изпълнител“.

След раздялата с димитровградската империя, Нелина не крие, че се чувства най-после свободен артист. „Едни от най-хубавите мигове на сцената са тези с дуетите, а когато бях в „Пайнер“, нямах тази възможност да правя дуети когато и с когото поискам. Сега си давам сметка за свободата, която имам, и се наслаждавам на максимум“, категорична е тя.

Това е най-малкия пример за комфорта, който получава с днешна дата. „Ето, сега например имах дупка в календара наскоро и си казах, че е време да си направя нова фотосесия, за която се каня от доста време. Направихме и два вида нови календари с мен, хората толкова много ги харесват и масово ги поръчват.

Сега всички рекламни материали минават през ръцете ми, аз съм ги одобрила и това е 100% истинската Нелина. Мисля, че тази стъпка беше за добро. Човек трябва да рискува, да променя нещата, когато вече му омръзне и усети, че тъпче на едно място“, обяснява в интервю за вестник „България Днес“ фолклорната дива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар