Нелина поде война с Пайнер!

Фолк ветеранката Нелина поде война с бившите си продуценти по примера на по-младата си колежка Андреа и наборката си Рени преди време. Практиката показва, че всяка втора, която напуска "Пайнер" не пропуска да ги засегне в последвалите си интервюта. [caption id="attachment_649660" align="aligncenter" width="223"]Нелина Нелина поде война с Пайнер[/caption] Какъв всъщност е големият проблем или всичко е въпрос на его? Ето отговорите от името на изпълнителката, популярна и с фолклорните си песни. На въпроса какви изводи е направила след раздялата, Нелина заключава пред вестник "България Днес":

"Когато работите при някого, знаете, че нямате пълната свобода да правите каквото и когато решите. На моменти ми е куцало, когато са ми връщали песни, които съм искала да правя. Доста песни са ми връщали, а никога не са ми предлагали песни, както съм чувала за много други колежки, и после те са се превръщали в хитове.

Ето това ме е боляло най-много. За рекламните материали също никой не се е консултирал с мен и да попита - харесва ли ти, как искаш да бъде. В голяма компания нещата малко се размиват. А пък хората, когато си взимат албум и го слушат, смятат, че продуктът е направен единствено от самия изпълнител". След раздялата с димитровградската империя, Нелина не крие, че се чувства най-после свободен артист. "Едни от най-хубавите мигове на сцената са тези с дуетите, а когато бях в "Пайнер", нямах тази възможност да правя дуети когато и с когото поискам. Сега си давам сметка за свободата, която имам, и се наслаждавам на максимум", категорична е тя. Това е най-малкия пример за комфорта, който получава с днешна дата. "Ето, сега например имах дупка в календара наскоро и си казах, че е време да си направя нова фотосесия, за която се каня от доста време. Направихме и два вида нови календари с мен, хората толкова много ги харесват и масово ги поръчват. Сега всички рекламни материали минават през ръцете ми, аз съм ги одобрила и това е 100% истинската Нелина. Мисля, че тази стъпка беше за добро. Човек трябва да рискува, да променя нещата, когато вече му омръзне и усети, че тъпче на едно място", обяснява в интервю за вестник "България Днес" фолклорната дива.