Чудо: Родителите на Мария Бакалова не можели да имат дете цели 15 години! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Бакалова била чакано дете, цели 15 години!

Българската звезда от „Борат-2” Мария Бакалова, била дългочакано бебе. Цели 15 години родителите й правили опити да се сдобият с дете. Те имали репродуктивни проблеми и майка й Румяна дълго време не можела да зачене.

Мария Бакалова

Мария Бакалова чакана цели 15 години от родителите си

„15 години я чакахме. Тя ни е едно дете. Много се гордеем с нея. За пръв път се отдели от нас, когато замина да учи в София. Oщe от малка знаеше с какво иска да се занимава”, разказва гордата й майка.

24-годишната бургазлийка влязла в НАТФИЗ първа в списъка. Мария определя участието си в касовата кинолента като абсолютна случайност. Подала документи за кастинга в последния момент и била избрана от 600 други момичета от цял свят.

Красивата блондинка получила ролята на Тутар в „Борат 2” – 15-годишната дъщеря на едноименния герой на Саша Коен. Прослушванията в Лондон в началото били толкова конфеденциални, че Мария помислила, че е попаднала в мрежа за трафик на хора.

„Такива неща не се случват на нас, българите. В повечето филми получаваш не повече от 2-3 реплики, роля на проститутка, която се мерва за минута в кадър или на мафиот, застрелян набързо в някоя престрелка.

Благодарна съм на Саша, че даде възможност на една източноевропейка да изиграе силен и сложен персонаж”, споделя Мария Бакалова, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар