Покойният Армен Джигарханян става баща след смъртта си (Подробности)

Гласувайте за статията

Руската певицата и модел Алена Кравец иска да роди от него

Актьорът Армен Джигарханян почина на 14 ноември. Той беше на 85 години. Но това не е причина да нямате деца от известна личност. Така казва 35-годишната руска певица, актриса и модел Алена Кравец.

Криоконсервацията на спермата, пише вестникът „Дни”, днес е популярна услуга сред известните личности. В течен азот при температура -196 ° C всички биохимични процеси се спират и семената могат да се съхраняват толкова дълго, колкото искате. За да запазите този генетичен материал в продължение на една година, струва около $ 160.

Според гореспоменатата певица и моделка, малко преди смъртта му, участникът в повече от триста филма е посетил елитен център за семейно планиране на Рубльовка. Там народният артист оставил сперма си, за да бъде пазена. В същото време Кравец няма данни къде точно да намери замръзения метериал на филмовата звезда. Но тя е готова да използва биоматериал, за да роди от Армен.

Алена Кравец иска бебе от генетичния материал на актьора
Снимка: Инстаграм

Кравец дори е мислил за имена за потенциалните деца. Тя иска да назове момчето Армен (в чест на починалия актьор), а ако е момиче Елена (в чест на починалата дъщеря на актьора).

Желанието на Алена все още не е документирано. Самата певица подчертава, че се базира само на слухове в обкръжението си. Тя е готова да се обърне към Виталина Цимбалюк-Романовская, бившата съпруга на Джигарханян, за да разбере подробностите. Ако предположенията се потвърдят, моделката ще разговаря със съпруга си.

Според Кравец това е прекрасен генетичен материал, на основата на който ще се родят красиви, талантливи потомци, пълни със сила до дълбока старост. И също така, дъщеря й отдавна я молила да й роди брат или сестра, предават от afisha.bigmir.net.

 

 

.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар