Владимир Путин крие трета дъщеря от любовница (Вижте коя е богатата й майка – Снимки)

Гласувайте за статията

Руският президент е баща на трета незаконнородена дъщеря

Близката приятелка на Владимир Путин Светлана Кривоногих , чиято дъщеря  „феноменално прилича “ на руския президент, се оказа една от най-богатите жени в страната. Както пише в руското издание „Проект“, официално тя притежава „само“ 2,8% от банка „Русия“ (стойността на акцията се оценява на 800 милиона рубли).

Сред акционерите на банката няма случайни хора, почти всички те са свързани с президента. Основният собственик на банката, според документите, е съседът на Путин в Озеро Юрий Ковалчук, който притежава почти 40% от акциите. Историята на Светлана Кривоногих обаче ще покаже кой е истинският бос в „Русия“, пише вестникът.

Любовницата на Владимир Путин непролично богата
Снимка: „Проект“

Освен това въпросната дама притежава 75% от компанията за озон, която управлява курорта Игора. Владимир Путин обича да се разпуска там. Кривоногих също притежава елитни недвижими имоти на остров Крестовски, „Ленинградски център“, точно в Таврическата градина в Санкт Петербург. Общо активите й се оценяват на 7,7 милиарда рубли.

Както разказаха пред „Проект“ бивши съседи на Кривоногих от апартамента, в който Светлана живее  през 90-те години на миналия век тя е работила известно време като чистачка в магазин, но в началото на 2000-та ѝ е помогнал някакъв „татко“. Изданието по-специално установява, че през 1999 г. Кривоногих е летяла за Москва с Путин и Виктор Золотов.

През 2003 г. Кривоногих ражда дъщеря Елизабет. В копията на документите, с които се е запознало изданието бащата на момичето не е посочен, записана е с второ име  като  Владимировна.

Лиза Владимировна, предполагаемата дъщеря на руския президент
Снимка: „Проект“

В социалните мрежи момичето се появява с фалшиво име и след разследването тя изтри всички снимки, показващи лицето й. Самата Светлана отказа да говори с журналистите на изданието, предават от 9tv.co.il.

.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар