Най-добрата приятелка на Иванка Тръмп: Баща й я пренебрегваше в гимназията, защото не беше достатъчно красива според него!

Гласувайте за статията

Най-добрата приятелка на Иванка Тръмп шокира с разкритие

Иванка Тръмп може и да изглежда любимка на президента днес, но в миналото е преживяла доста разочарования. Това разкрива бившата й най-добра приятелка от ученическите й години.

„Баща й я пренебрегваше докато беше в гимназията. Президентът не се интересуваше въобще от нея, защото не му се струваше достатъчно красива“, добавя още Лисандра Орстрьом.

Двете години наред са били приятелки, но през 2009 година отношенията им се пропукват. Лиса споделя, че дори е била шаферка на Иванка, но е останала изумена от поведението й, когато баща й е започнал да се издига.

„На публични места тя е очарователна. И може да бъде много мила. Но насаме става изключително надменна и истински сноб“, допълва още Орстрьом, пише „Дейли мейл“.

Тя отрича Иванка да е консервативна и я нарича по-скоро елитарен сноб, който отказва да общува извън кръга на богатите си приятели.

Тя споделя още, че останала на страната на Иванка, докато Тръмп не решил да се кандидатира за втори мандат. Но поведението му толкова я засегнало, че отказала да си мълчи повече за него, още повече, че самият президент отказвал да приеме критики за проблемите, които сам създава.

„По време на нашето приятелство, Иванка боготвореше баща си. Но той неведнъж се държа извън общоприетия начин. Ако бях на нейно място, публично бих го заклеймила, но тя никога не го направи“.

Иванка Тръмп сн. Уикипедия

Иванка Тръмп сн. Уикипедия

Лиса казва също, че Тръмп умишлено е пренебрегвал дъщеря си и приятелите й, които не изглеждали достатъчно привлекателно. „В училище имаше няколко момичета от нашата компания. Тръмп никога не се обърна по име към някоя от нас. Една наричаше Синди Крауфорд, друга – Кристи Търлингтън. Мен никога не запомни, както и още няколко момичета. Мисля, че ни смяташе за маловажни“, казва тя. И признава, че това е влияело и върху самата Иванка, която отчаяно се опитвала да бъде слаба, за да бъде забелязана от баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар