Принц Филип шашна с признание: Извънземните съществуват, видях ги!

Гласувайте за статията

Принц Филип шашна с признание

Принц Филип, който е отдаден читател на книги за извънземни и прекарва години в изграждането на колекцията си, наскоро направи неочаквано признание. 99-годишния съпруг на кралица Елизабет, призна, че вярва в извънземни и дори е бил свидетел на срещи с тях.

Той се е запалил покрай чичо си лорд Маунтбатън, който е написал официален доклад за кацане на летящите чинии в имението му, след като е бил забелязан от негов зидар. Мъжът е видял неизвестен летящ обект, докато поставял тухли в имението в Хемпшир през 1955 година. Мъжът видял летяща чиния и мъж в гащеризон, който носел шлем, когато се спуснал от летящия съд. Човекът бил съборен на земята и държан от невидима сила по време на цялото невероятно приключение.

„Вярвам, че извънземните съществуват. Виждал съм някои от тях“, казал принц Филип по-късно, когато докладът на чичо му бил разсекретен през 1979 година.

Това не е първият път, когато се чува за присъствие за извънземни форми на живот, при това не само в Англия. В Съфолк обаче явно най-често ги засичат, което е и причината там да се появяват най-много ловци на подобни странни събития.

Освен принц Филип, принц Чарлз също е споделял, че вярва в извънземните форми на живот, които са разумни. Уилям и Хари обаче са по-скептични, а кралица Елизабет се шегува, че ако зависи от нея, тя ще повярва едва когато се срещне лично с тях.

Въпреки това се шушука, че не един път кралските служители са били свидетели на странни случки в стаите й, свързани именно с НЛО. Други пък твърдят, че това са духове на отдавна починали обитатели на Уиндзор, които обикалят из замъците. И неведнъж са били документирани, пише „Дейли мейл“.

Принц Филип призна, че вярва в извънземни сн. Уикипедия

Принц Филип призна, че вярва в извънземни сн. Уикипедия

Що се отнася до Филип, той продължава с огромен интерес да чете книги за извънземни и да попълва колекцията си. И продължава да се интересува от всичко свързано с НЛО.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар