Нова любов? Анджелина Джоли сияе с нова визия на пазар Преглеждания: 42413

0
3.7/5 - (3 votes)

Край на рошавите коси и раздърпаните дрехи, Анджелина Джоли блести

Край на размъкнатите дрехи, небрежния вид и рошавите коси. Анджелина Джоли събира погледите дори скрита зад маска. Една от най-красивите жени в Америка предизвика истински фурор, когато се появи на пазар в Холивуд, заедно с дъщеря си Вивиан Джоли — Пит.

Актрисата шашна с нова елегантна прическа, оправени вежди и видимо по-свежа и подмладена кожа. Анджи, освен това носеше грим, който подчертаваше очите й и черна маска, която обаче не можеше да отклони вниманието от нея.

Анджи носеше дълъг черен шлифер, който е част от любимия й гардероб, но бутиковата чанта и ефирната рокля отдолу, издаваха, че актрисата май не си е прекарвала времето у дома, по чехли. Анджи носеше и модни обувки с отворена пета, въпреки че бяха с относително нисък ток за нейните стандарти.

Актрисата и дъщеря й пазаруваха от известен магазин за грънчарски изделия, очевидно решени да прекарат следващите дни в ръчно творчество. За всички обаче бе изненадващо, че Анджи изглежда толкова преобразена.

Доскоро звездата привличаше внимание най-вече с раздърпаните си дрехи, безумно слаба фигура и небрежен външен вид. Анджелина се появяваше рошава, без грим и толкова запусната, че дори феновете й не можеха да я познаят.

Стигна се до там, че екипът на актрисата бе принуден да отрича слухове, че е тежко болна, на смъртно легло и какви ли не фатални сценарии. Промяната във външния й вид обаче буди по-големи вълнения.

Според последните слухове актрисата има връзка с Мики Рурк. Актьорът, който е и добър приятел на бившия й съпруг, просто паднал в плен на фаталния чар на актрисата. И по всичко изглежда, че той е причината тя отново да сияе, въпреки злобните подмятания за връзката им.

Анджелина Джоли събра погледите сн. Инстаграм
Анджелина Джоли събра погледите сн. Инстаграм

Брад от своя страна изглежда предпочита да стои настрани от жените. И се е отдал на благотворителност, според последните новини от Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.