Стана ясно коя е Хищницата в „Маскираният певец 2“!

Стана ясно коя е Хищницата в „Маскираният певец 2“!
4 (80%) 1 vote
Заради чуждестранния си акцент кипърката Християна Лоизу никога не пее на български език

Под костюма на най-мистериозния образ в забавното предаване „Маскираният певец“ по Нова тв – този на Хищницата, се крие певицата Християна Лоизу – разкрива в. „Уикенд“. Победителката в „Х Фактор“ през 2016 г., която успя да се пребори с Кристиан Костов за голямата награда, се превърна в любим участник най-вече на мъжете заради перфектното си телосложение. Предположеният кой се крие под червения костюм на фаталната дама и на зрителите, и на детективския панел, бяха много – припомня изданието.

Заради подвеждащите улики повечето твърдяха, че това е Пилето на попфолка – Райна. Други залагаха на поп певиците Надя Петрова и Михаела Филева. Някои предположиха, че това е пеещата актриса Джулия Бочева, нашумяла в „Революция Z“…

Че под маската на Хищницата се крие именно Християна, издадоха някои от уликите. Една от най-издайническите улики бе табелка с числото 1663. Азис предположи, че най-вероятно това е пощенски код. Оказа се обаче, че 1663 е разстоянието в километри между родния град на Лоизу Ларнака и София, където певицата се е установила да живее. Както е известно, красивата кипърка живее у нас от 13 години, като е дошла тук да учи оперно пеене в Консерваторията. Лоизу от известно време ходи с репортера на Слави – Борислав Борисов или Боби Стар.

Християна Лоузи е певицата с кръшно тяло под маската на Хищницата

Хищницата демонстрира кръшно тяло

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар