За последно на първата дама ще й се наложи да украси Белия дом за празниците

Тази година 50-годишната Мелания Тръмп и нейният 74-годишен съпруг Доналд Тръмп ще празнуват Коледа в Белия дом за последен път - през януари те ще напуснат президентската резиденция за новия новоизбран президент Джо Байдън и съпругата му Джил. Днес Доналд Тръмп, който не призна поражението си на изборите, вече започна процедурата за прехвърляне на властта на Джо Байдън.

Първата дама на САЩ обаче все още се занимава с други въпроси. Вчера по традиция в Белия дом беше донесено голямо коледно дърво, което ще бъде монтирано в Синята стая. Мелания Тръмп започна подготовката на Белия дом за Коледа (Снимки)

[caption id="attachment_649493" align="aligncenter" width="541"]Мелания Тръмп започна подготовката на Белия дом за Коледа (Снимки) - Снимка 2 Снимки: Инстаграм[/caption]

Мелания  излезе да поздрави конската карета, която достави празничното дърво. На публично място госпожаТръмп се появи в светлосиво палто от Balenciaga с райета и велурени черни ботуши на висок ток. Президентът на Съединените щати този път не я придружи - очевидно е, че настроението му не е празнично сега, а за брака на двойката се говори, че се пръска по шевовете .

Смърчът е отглеждан във ферма в Западна Вирджиния от Дан Тейлър, фермер, който е дошъл в Белия дом със семейството си. Мелания направи няколко снимки с тях и им пожела весела Коледа, след което побърза към резиденцията си, предават от spletnik.ru. Според говорителката Мелания Тръмп първата дама очаква с нетърпение Коледа и е на път да започне да украсява Белия дом за празника. "Това е ежегодна традиция: тя започва да се проектира още през юни."- каза прессекретарят на първата дама на САЩ.