Хороскоп за 24 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес в много неща ще ви върви. Може да използвате подкрепата на звездите, за да осъществите нещо отдавна замислено или да решите важни въпроси. Възможни са парични постъпления. Някои от вас могат да приключат изгодни сделки. Време е да подредите малко домашните си дела.

СКОРПИОН

Няма да е най-приятния ден. Повече ви се иска да мечтаете и да витаете в облаците, вместо да решавате конкретни задачи и да се занимавате с рутинни проблеми. За сметка на това ще имате успех там, където трябва фантазия и творчески подход. Чувството ви за хумор ще ви помогне по време на работа.

СТРЕЛЕЦ

Важно е да се настроите практично и да съхраните оптимизма си, даже ако не всичко върви така, както сте се надявали. Ще трябва да импровизирате и да вземате бързи решения. Няма да е лесно, но ще ви бъде достатъчно интересно. Очаквайте добри и полезни съвети от вашите близки.

КОЗИРОГ

Днес даже и със сложните и скучни задължения ще се заемете с голям интерес и ще се справите отлично. Приятен ден, който ще донесе добри новини. Ще ви се обадят стари познати и колеги, сътрудничеството с които е било ползотворно и приятно. Ще научите нещо важно.

ВОДОЛЕЙ

С важни неща се занимавайте преди обед. Това е ползотворното време за решаването им. Успешно ще минат срещи с хора, от които очаквате важна подкрепа. Така ще изложите своите идеи и планове, че никой няма да остане равнодушен. Малки парични постъпления, или подаръци ще ви изненадат приятно.

РИБИ

Ще се наложи да се занимавате със сложни неща. Не очаквайте помощ. По-добре разчитайте на вашите сили. Ще съумеете да съхраните спокойствие, за да действате решително. Ще имате по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Днес сте склонни към екстравагантни постъпки.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар