Хороскоп за 24 ноември – вторник, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

ОВЕН

Хубав ден да общувате с близките си. Напрегнатите отношения, натрупани в последно време, ще се променят към добро. Иска ви се да отложите много дела и да отдъхнете. Не забравяйте обаче за дадени по-рано обещания. Постарайте се да изпълните всичко, което сте планирали.

ТЕЛЕЦ

Днес ще ви радват и деловите, и личните срещи. Бързо ще се справяте с решаването на сложни задачи, което няма да остане незабелязано. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат с няколко дни, така че внимавайте с финансите си. Ще ви остане време и за развлечения.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да се захванете с нещо съвършено ново. Добре ще се справяте със задачи, изискващи фантазия и творчески подход. Ще може да експериментирате и импровизирате. Действайте смело. Да ходите по отъпкани пътища не е интересно не ви много интересно – бързо ви омръзват.

РАК

Лек и щастлив ден. Работата може да ви идва в повече, но няма да е уморителна и скучна. Очаквайте появата на добри възможности относно бъдещето ви. Близките ви с ентусиазъм ще ви помагат. Очаквайте парични постъпления, даже и от неочаквани места. Така че, сега е време за покупки.

ЛЪВ

Нормален ден, макар и нелишен от напрегнати моменти. Често ще ви се налага да спорите и да отстоявате своята гледна точка. Понякога ще е по-добре да направите първите крачки самостоятелно – съмишленици така или иначе ще се появят. Привечер ви очакват приятни срещи.

ДЕВА

Ползотворен ден. Време е да се заемете с важни дела и да решите сериозни въпроси. Ще може да оцените правилно ситуацията, ще забележите възможности, незабелязани от останалите. Възможно е да се помирите с хора, с които отдавна имате противоречия. Опитът ще ви помогне затова.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар