Йелена Карлеуша вече не е номер 1 в Сърбия (Вижте кой я засенчи) Преглеждания: 4599

Дъщерята на Й
0
Оценете този post

Йелена Карлеуша има конкуренция, дъщеря й Атина я засенчи

Йелена Карлеуша вече не е номер едно в Сърбия. Най-гласовитата конкурентка на Цеца Величкович, беше засенчена и то от собствената си дъщеря. 12-годишната Атина Тошич уверено върви по стъпките на майка си, а според мнозина дори е по-добра и от нея.

Чаровната ученичка вече има няколкостотин хиляди последователи в социалните мрежи, макар да е едва на 12. По-голямата дъщеря на певицата трупа огромна популярност и е на път да надмине и известната си майка.

И макар да е само на 12 години, девойката вече има профили в Тик-Ток, Инстаграм и останалите социални мрежи. Там стотици хиляди последователи следят всяка нейна стъпка, а дузина модни къщи се грижат за гардероба й. В замяна на това, че ги рекламира.

На една от най-новите си снимки, Атина позира в джинси и блуза, а гордият й баща Душко Тошич й написа – „Хубавицата на татко“.

Йелена заяви неотдавна за сръбското издание „Телеграф“, че всичко, което е постигнала, дължи на своята майка – Дивна Карлеуша. Сега се старае да предаде своя опит и знания на дъщерите си – Атина и Ника. И очевидно е успяла с уроците, тъй като Атина се превръща в истинска модна звезда.

„Атина все още не е решила какво иска да бъде – певица, танцьорка, манекенка, актриса, фотомодел… иска всичко, точно като мама“, споделя в свое интервю Йелена, пише още изданието.

Дъщерята на Йелена Карлеуша я засенчи сн. Инстаграм
Дъщерята на Йелена Карлеуша я засенчи сн. Инстаграм

Иначе изпълнителката се гордее с дъщеря си и не крие, че е във възторг от успехите й. Освен това се надява, че ще успее да я засенчи. Сръбската Андреа напоследък не е толкова актуална в светските хроники и на музикалната сцена, но се старае да поддържа интереса към себе си. Дори и чрез снимки на дъщерите си. При това без да се притеснява, че може да я засенчат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.