Славена Вътова отново в журито на "България търси талант"!

Би Ти Ви завъртя звучен шамар на всички талантливи хора, които искат да изпробват силите си в новия сезон на шоуто „България търси талант”. За втора поредна година бездарната Славена Вътова става част от журито в предаването и ще има право да определя кой от тях има качества и кой – не. [caption id="attachment_649407" align="aligncenter" width="300"]Славена Вътова Славена Вътова пак се набута, кой я лансира?![/caption] И това – при положение, че самата тя от началото на кариерата си като публична личност до ден днешен не е доказала абсолютно никакви специални дарби.

Влизането на Славена в журито на „България търси талант” предизвика мощен скандал още в предишния сезон на шоуто. До онзи момент на съдийските столове бяха сядали единствено хора, доказали в годините своите изявени таланти, които имат доказано право да поставят оценки и да бъдат ментори на участниците в състезанието.

Това са популярни имена като Ваня Цветкова, Асен Блатечки, Деси Добрева, Краси Радков и др. За първи път място сред съдиите зае манекенка, която не умее нищо друго освен да изглежда добре. Това бе прието на нож от много зрители, които дори и пред гледката на безкрайните крака на Славена не можаха да простят нейната посредственост. След финала на „Талантите” моделката се пробва като ко-водеща в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, но договорът й бе прекратен поради слаба популярност и чиста некадърност. Тогава се заговори, че Би Ти Ви търси заместник на манекенката в журито на „България търси талант”. Това са наложило заради крайно ниския рейтинг на Вътова. Според слуховете, за мястото била спрягана актрисата Антоанета Добрева - Нети, която съвсем неочаквано се оказа сестра на водещата от Би Ти Ви Александра Кръстева. Но се обсъждали и други дамски имена. Явно обаче Славена е била преценена като по-достойна от която и да е друга представителка на нежния пол в страната ни. Нищо, че както се видя в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, тя нито може да пее, нито е артистична, нито умее да прави каквото и да е, освен да разхожда дълги крака и да се усмихва широко. В крайна сметка журито в предстоящия сезон 7 остава, както в предишния сезон – Славена Вътова, актрисата Катерина Евро, рапъра-конформист, пеещ за пари на предизборни митинги на ГЕРБ Ицо Хазарта и всичколога Любен Дилов-син. Водещи отново ще са Александър Кадиев и Даниел Петканов. Снимките вече са започнали. Първият кръг от кастингите е проведен отлайн. На него, освен българи, са се явили и представители на Бразилия, Япония, Испания, Италия, Израел и др. Самото шоу ще се излъчва напролет, пише вестник Уикенд.