Хороскоп за 23 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Чувствате се заредени с енергия и готови за много неща. Имате много задачи, с които трябва да се справите, но е добре и да отделяте малко време за почивка. Денят е подходящ и за сключване на изгодни сделки. Възможно е да постигнете договореност, която да ви осигури партньорство по даден проект.

Телец

Не се разсейвайте, а се фокусирайте изцяло върху вашите задачи и задължения. Чувствате се уверени и скоро ще получите желаните резултати. Бъдете по-премерени в думите си. Не рискувайте, особено що се касае за парични въпроси. Ще получите вълнуваща новина.

Близнаци

Нещо ново ще се появи в ежедневието ви и ще ви развълнува. Въпреки това, не му отделяйте твърде много от времето си – ще имате нужда да се справите и с текущите си задачи. Ако имате нужда, помолете някой за помощ – няма да ви откажат. Отделете време за почивка.

Рак

Бъдете по-отговорни към своите действия. Това ще облекчи работата ви и няма да създадева допълнителни проблеми. Не изпадайте в крайности. Бъдете по-отговорни към работата с пари. Отделете време за семейството си – някой ще има интересни новини.

Лъв

Пазете здравето си. Напоследък работите твърде много и сте се справили с много тежки предизвикателства. Имате нужда от почивка. Добре е днес да се придържате към това, което знаете, за да си тръгнете по-скоро. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Дева

Имате чувството, че нищо не може да ви попречи да направите това, което искате. Готови сте за нови хора и предизвикателства – чакате подходяща възможност. Дори тя да не дойде днес, през следващите дни ще се появи точно това, което искате. Насладете се на спокойния ден.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар