Ослепителна! Джей Ло събра погледите с прозрачен гащеризон (Вижте каква УАУ форма показа – Снимки)

Гласувайте за статията

51-годишната певица шашна със смел и съблазнителен тоалет

Джей Ло тази година надмина себе си с избор на тоалет. Звездата се качи на сцената в театър Microsoft в Лос Анджелис с прозрачен гащеризон LaQuan Smith на American Music Awards 2020. Беше невъзможно да се откъсне поглед от Джей.

Джей Ло на американските музикални награди 2020
Фото Getty Images

Някой моралист може да нарече този тоалет вулгарен, но човек не може да не се съгласи, че Дженифър изглежда много съблазнително в него. Вероятно по време на това изпълнение милиони мъже по целия свят завиждаха на младоженеца на звездата Алекс Родригес.

Фото Getty Images

Между другото, този гащеризон даде възможност на публиката да разгледа във всички подробности прочутото дупе на Лопес, което остава толкова стегнато и сексапилно, колкото и преди 20 години.

Впрочем Лопес заслужава уважение за факта, че след няколко месеца тя възвърна предишната си форма, която загуби по време на изолацията. Припомняме, че в началото на есента папараците заснеха звездата в къса пола, която шокира случайните минувачи с целулит по краката си . Очевидно Джей Ло, както и много други звезди, не се отказва от нездравословна храна по време на карантината. Сега по задните й части и бедрата няма и следа от „портокаловата кожа“.

Новият сценичен образ на Джей Ло в първите минути събра море от комплименти и харесвания от публиката, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар