Кейт и Уилям съкрушени: Загубихме Лупо!

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям още не могат да прежалят любимото си куче

Кейт и Уилям са съкрушени. Кралската двойка загуби най-любимия си приятел – домашния любимец Лупо. Новината бе съобщена от самите тях в официалния им профил в Инстаграм. В социалната мрежа двойката написа, че много страдат от загубата на домашния си любимец и се надяват той да е на едно по-добро място.

„Много тъгуваме. Миналият уикенд скъпото ни куче Лупо почина. Той беше член на нашето семейство и през последните години беше неизменна част от живота ни. Ще ни липсва толкова много. Сбогом“, написаха те.

Лупо участва в редица снимки на кралското семейство и заемаше важна част от семейството. Той бе на фотосите с първите изяви на принц Джордж, а след това бе и член на фамилията. Кокер шпаньолът бе отгледан от малък, от Карол и Майкъл Мидълтън – родителите на Кейт. Той бе даден на Уилям и Кейт като сватбен подарък през 2011 година. И се смята, че им е помогнал да изберат името на принц Джордж.

Твърди се, че двойката написали на листчета различни имена на деца. После ги пръснали по пода на къщата в Анмър хол. Лупо се разходил по тях, докато спрял на листчето с името Джордж. И така дал името на първото бебе.

След раждането на малкия принц, Уилям сподели в пресата „Сега Катрин и Джордж са най-важните за мен. И разбира се, Лупо“.

След раждането на бебето Уилям сподели, че Лупо малко трудно се приспособява към новороденото, но успяват да се разберат. „Нужно му беше малко време, но сега той е напълно щастлив – шета из къщата, цапа навсякъде и е доволен“, споделя още принцът.

Кейт и Уилям съкрушени - загубиха кучето си Лупо сн. Инстаграм

Кейт и Уилям съкрушени – загубиха кучето си Лупо сн. Инстаграм

Лупо беше главен герой и в четири детски книги, а веднъж дори пожарникарите бяха извикани по спешност, за да го спасят, когато се заклещил във вратата на семейното имение в Бъркхед. Семейството на Кейт и Уилям бе с него цели 9 години. Цяла Англия им съчувства за загубата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар