Какво се случи с бившите на Кейт и Уилям, след като херцозите се събраха? (И къде са те сега?)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям се събраха, но какво се случи с техните предшественици?

Кейт и Уилям се събраха, но какво се случи с тези, с които бяха преди това? Кралската двойка подпечата любовта си с целувка на балкона на Бъкингамския дворец през 2011 година, след приказна сватба, но мнозина още се чудят какво се случи с половинките им отпреди това.

През 2001 година Кейт събра очите на Уилям и много свои колеги с дефиле по прозрачна рокля на благотворително събитие в „Сейнт Андрюс“. По онова време тя имаше връзка с Рупърт Финч – студент по право, който обаче по-късно се превърна в успешен адвокат. Рупърт не тъгува дълго по Кейт, а много скоро я замени с друга. Той се ожени за дъщерята на маркиз Рединг, лейди Наташа Руфус Айзъкс. Двойката е част от висшето общество и в момента се радва на много стабилен брак. Интересното е, че настоящата госпожа Финч също е тъмнокоса и светлоока. Но също така и много богата, а освен това вече и щастлива майка на няколко деца. Любопитна подробност е, че съпрузите са основатели на една от любимите модни марки на Кейт и освен това са близки приятели с кралската фамилия. Те дори бяха поканени на сватбата на Йожени и Джак през 2018-та година.

Бившите на Кейт и Уилям не страдат за тях сн. Дейли мейл

Бившите на Кейт и Уилям не страдат за тях сн. Дейли мейл

Приятелката на принц Уилям от студентските му години – Карли Мейс – Бърч обаче пази в тайна личния си живот. Тя и Уилям излизат заедно около 6 – 7 седмици, преди той да хлътне по Кейт. Двете може и да са си съперничели за вниманието му, но помежду им никога не е имало драми. Вместо това дори нейното семейство твърди, че триото станали чудесни приятели. И въпреки че в началото била огорчена, че е изместена, Карли все пак решила, че няма причина да съжалява. Личният й живот обаче остава загърнат в мистерия. Предполага се, че е омъжена и има деца, но крие ревниво личния си живот в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар