Катето Евро е съкрушена

Катето Евро е съкрушена
3.17 (63.33%) 6 votes

И двамата били непреклонни

Катето Евро е съкрушена от това, което сътвори синът й.

Слухът, че Сашо Кадиев вече не живее на семейни начала с половинката си Таня Тончева, от която има дъщеря, неведнъж обиколиха медийното пространство. И макар доскоро да бяха само слухове, ето че най-сетне прокобата се сбъдна. Семейството окончателно се е разделило след 6 години съвместен живот.

Катето Евро

И двамата били непреклонни

Всъщност Таня и Сашо Кадиев се разделиха за няколко месеца още в началото на 2020 година. Тогава обаче те успяха за кратко да скрепят отношенията си. Нещата помежду им така и не потръгнали и този път раздялата била окончателна.

Все още не е ясна причината за краха на любовта им. Говори се, че и двамата са имали авантюри с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил свой апартамент, където се нанесъл. Жена му продължила да обитава семейната къща в Кокаляне, която е собственост на майка му – Катето Евро.

Сашо Кадиев вече се хвали, че се справя доста добре сам с ергенския живот. Миналия месец пък Таня замина сама с дъщеря им на почивка на Френската Ривиера. Досега не се беше случвало Сашо да пропусне семейна ваканция.

Коментарът на Катето Евро по темата не закъсня. Нейни близки споделят, че звездата била съкрушена от решението на сина й и снаха й да се разделят. Опитвала се многократно да ги убеди да размислят, да останат заедно в името на детето, но и двамата били непреклонни.

„Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи!“, написа Катето Евро към снимка на Сашо, на която той е с дъщеричката си.
Кадиев сам неведнъж е споменавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си. В последните години започнал и да се чуди дали тя е любовта на живота му. Все пак и бил благодарен за доброто отношение и търпението, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Катето Евро е съкрушена”

  1. Доктор Ох сърби

    Ное. 23. 2020

    Боли ме фара. Тоя лигльо коя ли ще го търпи.

Добавете коментар