Олигарсите Баневи пред развод?

Гласувайте за статията
Евгения обмисля раздяла с мъжа си Николай Банев, не му е ходила на свиждане от година

Олигархичното семейство Николай и Евгения Баневи е напът да се разпадне – разкрива в. „Уикенд“. Според осведомени лежащият близо 2 години в ареста Николай Банев е тотално забравен от съпругата си, която бе пусната на свобода миналата есен, след като прекара 8 месеца зад решетките.

Откакто е на свобода, Евгения Банева не е посетила нито веднъж своя съпруг, макар да има право на свиждане 2 пъти месечно. Ако се вярва на мълвата, половинката на брадатия олигарх не комуникира и с неговата майка Мария. Това подхранва слуховете, че Евгения обмисля развод с мъжа си. Близки до Николай Банев потвърдиха, че е възможно в следващите месеци бракът му да бъде разтурен. Засега няма официална молба за развод, подадена в съда, но според запознати това ще се случи съвсем скоро.

Самият Николай Банев изпадал в нервни кризи зад решетките и вече няколко пъти споделял: „Жена ми ме предаде!“ пред съкилийниците си – разкриват източници на изданието.

Някои шушукат, че Евгения Банева може да стане защитен свидетел срещу съпруга си. Според обвинението двамата са източили 85 млн. лева от няколко предприятия. Ако обвиненията срещу тях се докажат, ги очакват 10-годишни присъди. От последния си брак с Евгения олигархът Николай Банев има 4 деца.

Баневи бяха арестувани преди 2 години

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар