Алена направи стряскаща прогноза

Гласувайте за статията

Нещата очевидно не вървят към по-добро

Топ астрологът Светлана Тилкова, по-известна като Алена, направи стряскаща прогноза.

„Бъдещето на COVID-19 е радостно за вируса и мрачно за хората. И проблемът не е във вируса. Той още в края на юли можеше да е история при правилни решения на СЗО, на държавите и поведението на хората, което при мнозина беше на нивото на стадно-животинско. За съжаление, продължава да е същото въпреки хищната втора вълна на заразата“, коментира тя.

Алена

Нещата очевидно не вървят към по-добро

„Вирусите не са заложени в звездната карта на планетата Земя като глобално явление, нито в рождената звездна карта на човешкото същество. От тази гледна точка астрологичното изчисление е невъзможно. Възможно е обаче, когато знаем първите дати на появата му, да предвидим астро-нумерологично неговото разпространение, затихване или дълъг живот. Е, шансовете за бързо приключване на разпространението на заразата човечеството и България ги пропиляха, сега ще живеем с COVID-19“, допълва Алена.

Тя отбелязва, че вместо разум видяхме инатливо противопоставяне

„В първите мои прогнози още през февруари написах, че астрологичните аспекти, свързани с началото на пандемията, ни налагат да сме отговорни, да се съобразяваме с изискванията за предпазване от заразата и до края на юли вирусът ще си е прибрал короната. Вместо разум видяхме инатливо противопоставяне.

Предупредих – само на основата на астрологични изчисления, че все пак имаме шанс с разумно поведение вирусът да си отиде в края на август. Ако пропуснем и този срок и COVID-19 се слее със сезонния грип, духът на злото ще бъде изпуснат от контрол и никакви астрологични прогнози няма да бъдат възможни“, казва още Алена.

„Втората вълна е факт и едва сега Европа заговори за общи правила. Но без лична отговорност и те ще бъдат пробити – напук. Все пак нека не забравяме че от COVID-19 се оздравява и оцелява. Все още неизвестното е какви са дългосрочните последици за организма. Ще ви кажа според мен най-опасната, включително астрологично заложена: оцелял, но оглупял в недълъг период от време“, категорична е Алена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар